Legalább 10 millió forintos karórát villantott Kis Grófo a roma kultúra erősítését szolgáló tárgyalások után

Megosztás

A roma kultúra erősítéséről tárgyal valakivel valahol Kis Grófo. Erről maga a Szolnokról tavaly elköltözött bulibáró számolt be közösségi oldalán. Tette ezt egy legalább 10 millió forintos karóra megvillantásával.

“Koránt sincs vége a mai napnak. Folynak a tárgyalások a roma kultúra erősítése kapcsán! Hamarosan több infó” – ígérte a napokban a mulatóskirály.

Hozzátette: “Szeretem azt csinálni, amihez értek.”

Nos harmadik napja várjuk, hogy az a “hamarosan több infó” végre napvilágot lásson, de cikkünk írásakor ez még nem történt meg.

A bulikirály ezt a bejegyzést egyébként tökéletes business formal öltözetben jelentette be. 

(A business formal dress code az üzleti életben érvényben lévő legszigorúbb öltözködési szabályzat. Különösen az olyan szakmákban elvárt, ahol a kifogástalan professzionális megjelenés a munka velejárója, például ügyvédek, bankárok és professzorok esetében. Kötelező eleme a jól szabott, elegáns, lehetőleg sötétkék vagy fekete öltöny, hozzá fehér, esetleg szürke vagy világoskék ing és nyakkendő. Forrás: shopalike.hu)

És ha ez még nem lenne elég, a fotón a legfeltűnőbb az órája. A roma kultúra erősítését óhajtó bulibáró egy drága Rolex Yacht-Master II. karórát visel a képen.

Az interneten fellelve, ez az óra (Two Tone Rose Gold Blue Ceramic Bezel 44MM Oyster Bracelet) minimum 10 millió forintba kerül. Ugyanakkor ennek eladója nem kínál szállítást Magyarországra.

Rolex Yacht-Master II NEW 2023 Two Tone Rose Gold Blue Ceramic… eladó 10 288 605 Ft Seller státuszú eladótól a Chrono24-en

Rolex Yacht-Master II Hirdetés: 10 288 605 Ft Rolex Yacht-Master II NEW 2023 Two Tone Rose Gold Blue Ceramic…, Hivatkozási szám 116681; Arany/Acél; Automata; Állapota Új; Év 2023; Óra eredeti dobozzal; Óra

Viszont 17 millió forintért is kapható minden (fizetési, szállítási) gond nélkül.

Valaki meg is jegyezte az óra láttán:

“Kezdelek tisztelni a megmozdulásaidért.. De igazán akkor foglak, ha jelen lesz a kitett képeidben a szerénység is, ami párhuzamot von az identitásod és az intelligenciád között..Pl. ha már az órád sem látszik ki, meg az arany perecek a zakó ujja alól, akkor tényleg megérkeztél. Ahová kell és amit hirdetsz.”

Nem késett Kis Grófo válasza:

“Ne haragudj, hogy véletlen, hogy belelátszik az órám is a fotóba! Azt gondolom, egy óra az eleganciához tartozik! Egyébként a kiírásra kellene fókuszálni és nem arra, hogy mi van rajtam! Legközelebb eltakarom, aztán meg az lesz, hogy miért nincs órád! A szerénység nem azon múlik, hogy kinek milyen órája van!”

Valaki azt jegyezte meg, hogy:

“Kész politikus is vagy teso, büszkék vagyunk rád.”

És akár ez sem áll távol az igazságtól, hiszen Kis Grófo nemcsak a hazai zenei élet fontos szereplője, hanem talán a szolnoki közéletnek is. Kis Grófo, azaz Kozák László ugyanis rokona annak a Kozák Ferencnek, aki a szolnoki roma kisebbségi önkormányzat elnöke és a szolnoki Fidesz rendkívül fontos támaszának mondható.

Kis Grófo a Fidesz egyik fontos arca lett az utóbbi időben, születésnapján például Orbán Viktor miniszterelnök is felköszöntötte.

Az sem lehet véletlen, hogy a Kis Grófo apjának állított szobor avatásán jelen volt maga Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke. Az eseményre kirendelték még a vármegyei főispánt és a helyi országgyűlési képviselőt is, de jelen volt Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos, Farkas Flórián ellenlábasa, illetve Mága Zoltán hegedűművész, továbbá a Fidesz helyi elnöke, Szalay Ferenc szolnoki polgármester is. 

És hát az sem lehet véletlen, hogy ő tárgyal a roma kultúra erősítéséről, de hogy kikkel és hol, valamint milyen eredménnyel, az egyelőre nem derült ki.

Fotó: Kis Grófo Facebook

Kapcsolódó cikkek